Studiofoto's | Sylvana de Bruin fotografie
16134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16134,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
``Photography is about capturing souls, not smiles``

Studiofoto’s

 Wil je unieke foto’s van jouw dier met de perfecte belichting en een neutrale achtergrond?

 

Kies er dan voor om foto’s te laten maken in de studio. De studio kan op locatie opgebouwd worden voor zowel paarden, honden en kleine huisdieren. Voor studiofoto’s van paarden is er voldoende ruimte nodig en een binnenlocatie waar de studio opgebouwd kan worden. Let er ook op dat er een plek is waar elektriciteit gehaald kan worden, Voor studiofoto’s met honden of kleine huisdieren kan de studio in huis opgebouwd worden. Het is voor huisdieren ook mogelijk om naar de vaste studio in Delft te komen. 

De studio van Sylvana de Bruin Fotografie & Video bestaat uit een achtergrondsysteem en drie lampen. Afhankelijk van de situatie wordt er twee, drie of zelfs maar één licht gebruikt. Er kan gekozen worden uit verschillende achtergrondkleuren. Momenteel zijn er 10 verschillende achtergrondkleuren voor de kleine studio voor huisdieren en 3 verschillende achtergrondkleuren voor de grote studio voor paarden. Binnenkort worden de kleuren op deze pagina getoond. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op!

 

De meeste mensen vragen zich af of hun paard het niet eng zal vinden in zo’n studio. Uit ervaring weet ik dat de meeste paarden het absoluut niet eng vinden en zich eerder vervelen dan dat ze erg schrikkerig zijn. Natuurlijk kan het zo zijn dat jouw paard of pony een uitzondering is. Dan nemen we rustig de tijd en proberen we jouw paard zo relaxed mogelijk te maken.

sylvana-de-bruin-fotografie-studio