Studiofoto's | Sylvana de Bruin fotografie
16134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16134,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
``Photography is about capturing souls, not smiles``

Studiofoto’s

 Wil je unieke foto’s van jouw dier met de perfecte belichting en een neutrale achtergrond?

 

Kies er dan voor om foto’s te laten maken in de studio. De studio wordt op locatie opgebouwd en kan gebruikt worden voor zowel paarden, honden en kleine huisdieren. Voor studiofoto’s van paarden is er voldoende ruimte nodig en een binnenlocatie waar de studio opgebouwd kan worden. Let er ook op dat er een plek is waar elektriciteit gehaald kan worden, Voor studiofoto’s met honden of kleine huisdieren kan de studio in huis opgebouwd worden.

De studio van Sylvana de Bruin Fotografie & Video bestaat uit een achtergrondsysteem en drie lampen. Afhankelijk van de situatie wordt er twee, drie of zelfs maar één licht gebruikt. Er kan gekozen worden uit verschillende achtergrondkleuren. Deze kleuren zijn zwart, wit, lila en blauw. Aangezien er steeds meer kleuren worden aangeschaft kan het zo zijn dat er voor jouw shoot alweer meer kleuren beschikbaar zijn!

 

De meeste mensen vragen zich af of hun paard het niet eng zal vinden in zo’n studio. Uit ervaring weet ik dat de meeste paarden het absoluut niet eng vinden en zich eerder vervelen dan dat ze erg schrikkerig zijn. Natuurlijk kan het zo zijn dat jouw paard of pony een uitzondering is. Dan nemen we lekker lang de tijd en stellen we hem of haar zo gerust mogelijk.

sylvana-de-bruin-fotografie-studio