informatie | Sylvana de Bruin fotografie
16061
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16061,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
sylvana de bruin fotografie informatie

Informatie

Hoe, Wat & Waar

 

Via deze pagina probeer ik zo veel mogelijk informatie te geven over hoe een fotoshoot verloopt. Elke fotoshoot is anders. Het ligt aan het dier wat er gedaan kan worden en hoe lang we bezig kunnen zijn. Dieren snappen het begrip fotoshoot niet en daarom is het belangrijk dat het dier zich op zijn of haar gemak voelt. Alleen dan worden de mooiste resultaten behaald. De locatie van de fotoshoot mag je zelf bepalen, als je geen mooie locatie weet zoek ik naar een geschikte locatie.

sylvana-de-bruin-fotografie-en-video-informatie2
Welk pakket je ook kiest er kunnen altijd verschillende soorten foto’s gemaakt worden. Naar wens kunnen er bijvoorbeeld portretfoto’s, rijfoto’s & sfeerfoto’s gemaakt worden. Dit mag met verschillende soorten hoofdstellen of zadels. Bij honden kan er bijvoorbeeld gevarieerd worden met spelende foto’s, liggende foto’s of portretfoto’s. Er kunnen foto’s gemaakt worden van alleen het dier of samen met de eigenaar. Er is veel mogelijk, een paar bijzondere mogelijkheden wil ik kort toelichten:

Studiofoto’s

Wil je unieke foto’s van jouw dier met de perfecte belichting en een neutrale achtergrond?

Dan kunnen er foto’s gemaakt worden in de studio. De studio kan op locatie worden opgebouwd en kan gebruikt worden voor zowel paarden, honden en kleine huisdieren.

Het is voor huisdieren ook mogelijk om naar de vaste studio in Delft te komen. Kies dan uit de pakketten Standaard, Luxe of DeLuxe. Kijk voor meer informatie over de pakketten op de pagina tarieven.

De studio van Sylvana de Bruin Fotografie & Video bestaat uit een achtergrondsysteem en drie lampen. Afhankelijk van de situatie wordt er twee, drie of zelfs maar één licht gebruikt. Er kan gekozen worden uit verschillende achtergrondkleuren.

Lees meer

Sylvana de bruin fotografie en video paard op strand

Los in de paddock

Wil je foto’s van jouw paard of pony in een prachtige omgeving en waarbij jouw paard of pony zich vrij kan bewegen? Kies er dan voor om foto’s te maken in mijn paddock die op elk gewenste locatie op te bouwen is.

 

Wel moet jouw paard of pony respect hebben voor het draad. De paddock is er puur voor het zicht en houdt geen paard of pony tegen. Als jouw paard of pony respect heeft voor het draad en ervaring heeft met draad in bijvoorbeeld een wei is de paddock een goede manier om losse foto’s te maken.

 

Met het gebruik van de paddock kan jouw paard of pony gefotografeerd worden zonder hoofdstel of halster waarbij jouw paard of pony zich los in de natuur lijkt te bewegen. Uiteraard kan met de paddock ook foto’s gemaakt worden met jou erbij waar de speciale band tussen jullie centraal zal staan. Kies jouw fotoshootpakket en vertel bij het boeken van de fotoshoot dat jij graag foto’s wilt maken in de paddock. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!

sylvana de bruin dieren fotografie en video paarden honden (46)

Blackfoto’s

Blackfoto’s zijn foto’s met een zwarte achtergrond wat een unieke sfeer met zich meebrengt. Deze foto’s worden gemaakt door de speling van zonlicht en schaduw. Voorwaarde voor het maken van blackfoto’s is een geschikte locatie. Er moet een plek aanwezig zijn waar genoeg schaduw is. Aan het maken van blackfoto’s zijn geen extra kosten verbonden. Kies jouw pakket en vertel daarbij dat je graag een blackfoto wilt maken!

 

*Als je zeker wilt zijn van een foto met een zwarte achtergrond kan je ook kiezen om studiofoto’s te laten maken.

Sylvana de Bruin dieren fotografie en video paarden (5)

Contouren

Wil je echt een keer wat anders met een artistiek tintje? Kies er dan voor om contour foto’s te laten maken. Deze artistieke foto’s worden gemaakt met behulp van tegenlicht. Voor deze foto’s is het noodzakelijk dat het donker is. De foto’s kunnen op elke locatie genomen worden mits er elektriciteit aanwezig is om het tegenlicht mee te produceren.  Je kunt jouw fotoshoot pakket kiezen en vermelden dat je graag contour foto’s wilt laten maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

sylvana-de-bruin-dieren-fotografie-en-video-paarden-honden-katten (23)

Thema shoots

Weet jij een leuk thema die je graag wilt uitwerken in een fotoshoot? Dat kan! Van een sprookjesthema, een westernthema tot loveshoot. Er is heel veel mogelijk! Van elk pakket dat je kiest kan een themashoot gemaakt worden, er komen geen extra kosten bij. Samen zullen we kijken hoe we het thema uit kunnen werken.

Boek jouw fotoshoot!
sylvana de bruin fotografie paarden in de studio 2
Sylvana de Bruin Fotografie
sylvana-de-bruin-fotografie-studio-kat