Over Sylvana de Bruin | Sylvana de Bruin fotografie
15325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15325,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
over Sylvana de Bruin

Sylvana de Bruin

Ik kan mij voorstellen dat je nu wel eens zou willen weten wie Sylvana de Bruin is. Ik wil mijzelf graag aan je voorstellen. Ik heb een enorme passie voor fotografie en ik heb mij in de afgelopen jaren kunnen specialiseren in dierenfotografie. Dit is voortgekomen uit mijn bewondering voor alle prachtige dieren om mij heen. Met mijn foto’s wil ik een dier op een manier vastleggen dat je zijn of haar ziel ziet. Je kent vast wel van die momenten dat je naar jouw huisdier of paard kijkt en denkt wauw wat ben jij toch mooi en bijzonder. Dit is precies datgene wat ik vast wil leggen in mijn foto’s.  Hieruit is mijn motto ontstaan:

 

” Photography is about capturing souls, not smiles.”
Huisdieren

Dit zijn Frankie, Felix, Tommie, Milan en Harrie! Mijn huisdieren waar ik elke dag van mag genieten. Zoals je wel kunt zien vind ik het heerlijk om tussen de dieren te zijn en ze te verzorgen!

Yaro

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van deze prachtige 3,5 jarige volbloed Arabier genaamd Yaro! Samen gaan we het avontuur aan van alles leren kennen. Een prachtig dier waar ik enorm veel inspiratie uit haal voor mijn foto’s. Ik vind het heerlijk om elke dag naar hem toe te mogen!