Paardenfotografie in de studio | Sylvana de Bruin fotografie
17190
post-template-default,single,single-post,postid-17190,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Paardenfotografie in de studio

Paardenfotografie

Nieuw achtergronddoek

 

Ik ben de laatste tijd druk bezig geweest met het optimaliseren van mijn studio die ik op locatie kan opbouwen. Zo heb ik naast mijn zwarte achtergronddoek nu voor paardenfotografie ook een mooi bruin achtergronddoek aangeschaft! Diegene die het doek zagen dachten in eerste instantie nou.. is dit het dan? Maar als eenmaal het paard voor het doek verscheen waren de meningen heel anders! Hieronder zie je één van de eerste modellen die voor het bruine doek verscheen.

 

Sylvana de Bruin Fotografie

 

Bij paardenfotografie in de studio kijk ik altijd naar de vachtkleur van het paard en ik adviseer vervolgens over de kleur van het doek. Voor het bruine doek past vrijwel iedere vachtkleur! Zelfs een bruin paard staat mooi voor het bruine doek. Ik vind dat het een warme sfeer geeft en mooi kleurt bij het paard. Bij witte paarden vind ik altijd dat een zwarte achtergrond iets te hart contrast kan geven. Hiervoor kan het bruine doek een mooie oplossing geven. Ik heb nog geen voorbeeld van een wit paard voor mijn nieuwe doek maar die volgt natuurlijk snel!

Paardenfotografie bruin achtergronddoek (2)

Ik ben nog op zoek naar andere achtergrondkleuren voor in mijn studio. Denk dan bijvoorbeeld aan verschillende tinten rood, donkergrijs, tinten blauw en ga zo maar door!  Voor welke kleur zou jij je paard het liefste willen zien? Laat het weten in een reactie onder dit bericht! En wie weet schaf ik jouw favoriete kleur aan voor in mijn verzameling achtergronddoeken!

Paardenfotografie bruin achtergronddoek (1)
Paardenfotografie bruin achtergronddoek (3)

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw paard ook laten fotograferen voor het bruine doek? Kies dan voor het pakket studio. Ik kom dan bij jou op locatie. Natuurlijk is het dan ook nog mogelijk om te wisselen van doek. Zo kunnen we foto’s maken met het zwarte doek én met het bruine doek! Wel leuk voor de afwisseling 🙂

Zijn er meer mensen op jouw stal geïnteresseerd? Organiseer dan een studiodag en doe mee met de leuke actie die nogsteeds loopt. Als je meedoet aan de actie is het de bedoeling dat jij de studiodag organiseert en minimaal 5 deelnemers weet te vinden. Vervolgens krijg je als dank voor de organisatie jouw studioshoot die dag GRATIS! De overige deelnemers doen mee voor het sterk gereduceerde tarief van maar  €20,- ! Geef je snel op via: info@sylvanadebruinfotografie.nl of 0644695065