Nieuwe website | Sylvana de Bruin fotografie
16646
post-template-default,single,single-post,postid-16646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Nieuwe website

Sylvana de Bruin fotografie nieuwe website

Het was even afzien en af en toe droomde ik tijdens het ontwerpen van deze nieuwe website ervan dat ik lekker in de zon een buitenrit aan het maken was. Maar nu is het eindelijk zo ver!! Mijn nieuwe website is helemaal af en ik wil hem heel graag aan jullie laten zien!

 

Pagina’s

Je kunt nu mijn foto’s mooi en overzichtelijk bekijken in de ‘fotogalerij‘. Zie je een mooie foto? Pin hem dan op Pinterest ! Je kunt alles op deze website nu gemakkelijk delen en liken. Deel en Like bijvoorbeeld dit bericht. Ik wilde op mijn nieuwe website ook graag aan jullie laten zien hoe een fotoshoot verloopt en wat er allemaal bij komt kijken. Hier kun je meer over lezen op de pagina ‘informatie‘. Neem een kijkje achter de schermen en bekijk hoe de studio eruit ziet! Op deze pagina ‘blog‘ zal ik regelmatig leuke stukjes schrijven en nieuws over Sylvana de Bruin Fotografie en Video delen. Deze berichten deel ik ook via Facebook en Instagram zodat je geen bericht hoeft te missen!

Natuurlijk kon een pagina met tarieven voor een fotoshoot niet uitblijven. Ook kun je nu heel makkelijk contact met mij opnemen via het contactformulier op de pagina ‘contact‘. Ik heb geprobeerd alles zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Als je nog onduidelijkheden ziet hoor ik het heel graag! Probeer dan meteen het contactformulier eens uit 🙂

Sylvana de Bruin fotografie nieuwe website weergave

Weergave

Ik heb ervoor gezorgd dat mijn website op alle verschillende soorten apparaten goed te gebruiken is. Bekijk de nieuwe website bijvoorbeeld eens op de computer en vergelijk de weergave op je smartphone! Op de computer ziet de website er namelijk heel anders uit dan als je de website op je mobiel of tablet bekijkt. Zo heb ik ervoor gezorgd dat mijn website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.

Veel kijkplezier!